Bane NOR Leverandørdag 2022

Interessert i våre prosjekter? Nå inviterer vi rådgivere, leverandører av jernbanemateriell og entreprenører til en leverandørdag onsdag 26.oktober i Lillestrøm. Meld deg på her!

Formålet med dagen er at du som leverandør skal få møte våre prosjekter for å få detaljert informasjon og for spørsmål og svar om kommende kontrakter innen underbygning, jernbaneteknikk og jernbaneteknisk materiell.

Dagen åpnes av direktør Anskaffelser Cathrine Loennecken og direktør Kontrakt og marked Martin Rosenlund etterfulgt av konserndirektør i Utbygging Stine Ilebrekke Undrum og konserndirektør i Drift og teknologi Sverre Kjenne. Under arrangementet vil du som leverandør få mulighet til å møte store og små prosjekter, samt andre sentrale fagområder.  

Vi sender ut informasjon i en egen konferanseapp i forkant av konferansen med overordnet informasjon slik at du får tid til å forberede deg og sette deg inn i våre prosjekter.

Tid: Onsdag 26 oktober kl.10.30-15.00

Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm

Program for dagen:

10:30-11:00 Registering

11.00-11.30 Presentasjoner

  • Cathrine Loennecken og Martin Rosenlund 
  • Sverre Kjenne og Stine Undrum

11:30-12:45 Besøk av stands, servering av lunsj og mingling

12.45-13.15 Panelsamtale

13.15-15.00 Besøk av stands og mingling

Påmelding

For påmelding vennligst klikk her og send inn påmeldingsskjema.

Påmeldingen åpner 9. september og er åpen fram til 14. oktober 2022.

Deltakelse på konferansen er gratis. Vi gjør oppmerksom på at 500kr vil belastes ved uanmeldt uteblivelse. Dersom antallet påmeldinger overstiger lokalenes kapasitet vil vi forbeholde oss retten å begrense antall deltakere fra hvert firma.

Spørsmål 

For spørsmål om konferansen eller registreringen, vennligst kontakt kontraktogmarked@banenor.no